strelica   Home TE HUUR FIETSENVERHUUR

FIETSENVERHUUR

Gedurende uw vakantie, kan u altijd een fiets huren

De Algarve is de beste plaats om met een fiets op verkenning te gaan. Indien u interesse heeft om een fiets te huren, kan u op de onderstaande lijst alle aanbiedingen en prijzen vinden. U kan voor elke fiets een reservatie maken bij ons te plaatse of voor uw aankomst.


De fietsen worden steeds aan uw villa afgeleverd en eveneens terug opgehaald:

prices 2013


Huur voorwaarden

  1. Alle fietsen worden verhuurd in een perfecte staat.
  2. De klant is verantwoordelijk voor eventuele schade aan de fietsen (gedeeltelijk of volledig), eveneens is de klant verantwoordelijk in geval van diefstal. De kosten zullen overeenkomen met de waarde van de fiets of de reparatiekosten. Bijvoorbeeld : het vervangen van een ventiel kost 3 euro. In geval van diefstal van de fiets zijn de kosten 100 euros.
  3. Er wordt voor elke fiets een waarborg gevraagd van 20 euro, dit bedrag wordt u terug betaald bij het inleveren van de fietsen, indien ze in dezelfde staat worden teruggeven.
  4. Indien u assistentie mocht nodig hebben onderweg, dan is deze gratis tot ongeveer 5 kilometer om en rond Tavira. Indien er materiaal nodig is om de fietsen te maken, is dit ten koste van de huurder. Indien u verder dan 5 km verwijderd bent van Tavira, dan komt er een bijkomende kost bij van 5 euro voor transportkosten. De assistentie voor onderweg is van maandag tot zaterdag van 9 uur tot 18 uur.
  5. De klant moet rekening houden met de regels en voorschriften op de wegen, en dient ten alle tijden voorzichtig te zijn. Casa Abilio is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen met de fietsen.

U kan altijd reserveren voor een fiets bij ons : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonischThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  op het nummer  00351 926 524 120.


Alvast onze dank op voorhand en wij wensen je een gezellige ontdekkingstocht per fiets toe!


Back

Woning zoeken

 

Zoeken naar: searchic
Aankomst:
Vertrek:
Zwembad:   Slaapkamers:  
Zoek accomodatie

Nieuwe Villa's

Winter Rentals

Special Offers

Nieuwsbrief

Geef uw e-mail adres in om op onze lijst te komen voor verdere informatie.

Wij nemen het privé gebruik van uw gegevens zeer serieus, we zullen ook nooit uw privé gegevens aan derden geven.
Joomla Extensions powered by Joobi