strelica   Home ACTIVITEITEN Tours BOOTTOCHTEN

BOOTTOCHTEN

Gedurende de zomer is er een uitgebreide keuze aan boottochten die u in de Algarve kan ondernemen. U kan er prachtige boottochten maken bij de rotsformaties welke typisch zijn voor de West kust van de Algarve, dit in kleine vissersbootjes of in grotere boten. U kan met speedboten op zoek gaan naar dolfijntjes in de Atlantische oceaan. Er is eveneens een ruime keuze tussen tochten met catamarans of met zeilboten. U kan eveneens op de Guadiana rivier, welke de grens is tussen Portugal en Spanje, een prachtige boottocht ondernemen, waarbij u de natuur kan bewonderen tussen deze twee landen.


GUADIANA RIVER CRUISE

 

Vanuit Tavira zal u worden opgehaald en gaat u naar het laatste stadje van de Algarve voor u de grens met Spanje bereikt, namelijk Vila Real de Santo Antonio. Aan de haven ligt de boot klaar voor vertrek. Met deze boot gaat u de grens tussen Spanje en Portugal omhoog varen. U vaart ongeveer anderhalf uur langs prachtige natuurlijke landschappen tot u in Foz de Odeleite aankomt. Eens aangekomen, maakt u een wandeling door het dorp. Dit dorp is niet toeristisch, maar eerder een typisch lokaal Portugees dorpje. U kan er het leven van elke dag bewonderen op het platteland. Eens in de restaurant aangekomen, wordt er een maaltijd aangeboden. Een typisch gerecht van de Algarve zijn sardientjes, wat natuurlijk in overvloed aangeboden wordt. Er is ook gegrilde kip voor de niet visliefhebbers. De maaltijd en de lokale wijnen zijn in de prijs van de excursie inbegrepen. U heeft direct bij het restaurant ook een zwembad, dus vergeet uw zwemgerief niet, want in de zomer is het altijd aangenaam om nog even in het verfrissende water te duiken, vooraleer u zich terug naar de boot begeeft. Met de gaat u vervolgens terug varen naar Vila Real de Santo Antonio om vervolgens naar uw pick-up punt terug te keren.

 

CATAMARAN/ZEILBOOT

U kan met twee verschillende boten een kijkje gaan nemen naar de prachtige rotsformaties  van de Algarve. U kan deze kust met een Catamaran afvaren of u kan voor een zeilboot kiezen. Beide boten varen dezelfde route af. U kan deze excursie een ganse dag ondernemen of een halve dag. U zal er de rotsformaties zien, langs kleine verlaten baaitjes varen en prachtige stranden te zien krijgen. De halve dagtocht vertrekt in Vilamoura en u gaat tot net voorbij Albufeira. Op de volledige dagexcursie vertrekt u eveneens in Vilamoura en gaat u tot Armacao de Pera. Gedurende de ganse dagexcursie zijn de drankjes en maaltijden inbegrepen.

 

DOLPHIN WATCHING

Bent u ooit met speedboten op zoek gegaan naar dolfijnen in de Atlantische Oceaan? Dan is dit uw kans. De speedboten vertrekken van de haven van Albufeira en/of Olhão en gaan met u direct op open zee varen. Indien u geluk heeft zal u ganse families dolfijnen te zien krijgen in de vrije natuur in zee. Deze boten kunnen slechts 15 personen meenemen, dus wacht niet te lang om te boeken, daar deze snel volgeboekt zijn. Deze tochten vinden enkel plaats in de zomermaanden.
Kontakteer ons


Back

Woning zoeken

 

Zoeken naar: searchic
Aankomst:
Vertrek:
Zwembad:   Slaapkamers:  
Zoek accomodatie

Nieuwe Villa's

Winter Rentals

Special Offers

Nieuwsbrief

Geef uw e-mail adres in om op onze lijst te komen voor verdere informatie.

Wij nemen het privé gebruik van uw gegevens zeer serieus, we zullen ook nooit uw privé gegevens aan derden geven.
Joomla Extensions powered by Joobi